Klaar voor de start!

We zijn er weer! Even een zomer met een lege agenda, maar nu vol goede moed weer aan de slag. We zien er naar uit om elkaar weer te ontmoeten, maar hopen ook op nieuwe contacten. Dus ben je nieuw in de wijk en nieuwsgierig naar Leven in Laak? Schroom niet en kom langs!

Zondag a.s. 16 september hebben we de seizoensopening om 10.45 uur in de Gerth van Wijkschool. Van harte welkom om met ons mee te vieren. We gaan terugkijken op de zomer en vooruitblikken naar de periode die voor ons ligt. We sluiten af met een lunch (iedereen neemt iets mee). Reuzeleuk als je komt!

Hoewel we het seizoen nog moeten openen is de eerste actie van de Doe-Kerk al geweest! In samenwerking met de Stichting Present en het Leger des Heils hebben we een wijkbewoner helpen verhuizen. Zomaar op een maandagochtend tussen de bedrijven door stonden we daar met z’n achten. Fijn om een goede buur te mogen zijn, voor en met elkaar.

Wil je graag op de hoogte blijven van onze activiteiten? Meld je aan voor onze nieuwsbrief door een mailtje te sturen naar femke-wouda@outlook.com. Je kan ook altijd mailen voor informatie óf meldt je aan op de Facebookgroep (klik hier).