Hieronder de foto’s van onze Pinkster-Picknick, die door de vele regen binnen heeft plaats gevonden. Na de inloop en koffie zijn we begonnen in twee groepen met de workshops ‘Haags wâhwele’ (vertaald: Haags praten) & ‘Vuur schilderen’. Daarna zijn we met z’n allen naar buiten gegaan voor een workshop in de natuur, waarbij we bomen gingen bewonderen en daarover een tekstje schreven of een tekening maakten! Al die creatieve vormen kregen uiteindelijk samenhang in het Pinksterverhaal waar Petra ons meer over vertelde. Na het delen van vredeswensen en het zingen van een vredeslied zijn we heerlijk gaan eten! (dit alles met dank aan de Gerth van Wijkschool: een prettige en praktische locatie!)

 

Hieronder de foto’s van Sint-Pannenkoek. We dachten na over de geschiedenis van Sint Nicolaas, deden een workshop ‘elfjes’ maken, versierden een pannenkoek om cadeau te doen aan iemand die er niet was én we hebben vooral veel pannenkoeken gegeten!

 

Hieronder de foto’s van onze kerstviering. Nadat we met de kinderen het kerstverhaal instudeerden, bouwden andere de kerststal en een derde groep voorzag in de catering. Toen alles gereed was,  speelden de kinderen het kerstverhaal en zongen we met elkaar kerstliederen bij de stal. Daarna hebben we genoten van  elkaars kookkunsten!